KLANTENSERVICE

Bij SBVR Adapters doen wij er alles aan om jou als klant zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen bij het doen van een aankoop, bij het voorzien van de benodigde productinformatie en bij de nodige naservice. Hieronder staat uitgebreid antwoord op de meest gestelde vragen door klanten. Kom je er vervolgens nog steeds niet uit, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier onder aan de pagina. Wij proberen hier altijd binnen 24 uur op te reageren.

Na bestelling binnen 3 werkdagen verzonden!
Over het algemeen geldt er bij SBVR Adapters een levertijd van 3 werkdagen. Het kan voorkomen dat er bij een artikel een andere levertijd wordt aangegeven. In dat geval is deze lijdend.

Al onze artikelen worden met track&trace verzonden.
Houdt rekening met het volgende: Bijna alle adapters en kabels worden verzonden met PostNL Brievenbuspakketpost. Wij doen er alles aan om de bestelling z.s.m. te verwerken en versturen. Het voordeel van brievenbuspakketpost is dat de klant niet thuis hoeft te zijn om het artikel in ontvangst te nemen. Echter zijn wij afhankelijk van leveringsdiensten dus kunnen wij de leveringssnelheid niet 100% garanderen. Het kan dus voorkomen dat uw bestelling pas na 2 of 3 dagen wordt afgeleverd. Duurt het nog langer? Neem dan a.u.b. contact met ons op, zodat wij dit probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Gratis verzending boven de €20,- binnen Nederland.
Voor bestellingen onder de €20,- in Nederland rekenen wij €2,95 (excl. btw) verzendkosten toe.

Buiten Nederland
Voor bestellingen onder de €40,- in België | Duitsland | Engeland | Frankrijk rekenen wij €4,95 (excl. btw) verzendkosten toe.
Voor bestellingen boven de €40,- is de verzending gratis binnen deze landen. Bij alle overige landen worden de verzendkosten op aanvraag berekent.

Op het moment dat je bestelling word verzonden vanuit ons magazijn, ontvang je een verwerking/verzendbevestiging met een track&trace code. Deze code kan je vervolgens bij de desbetreffende verzendmaatschappij volgen. Heb je geen track&trace code ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Geen bevestiging heeft ontvangen?
Na het plaatsen van jouw bestelling krijg je altijd een bevestigingsmail. Als je binnen 15 minuten na betaling geen bevestiging heeft ontvangen, dan kan er het volgende aan de hand zijn:

 • De mailbox ziet onze automatische mailings mogelijk als spam, en heeft deze verwijderd of verplaatst naar de spambox;
 • Er is bij de bestelgegevens een typefout gemaakt in het email-adres;
 • Er is betaald via een automatische incasso, in dat geval duurt het tot wel twee dagen voordat de bank akkoord van betaling heeft gegeven waarna je een bevestiging van ons ontvangt;
 • Er is een mogelijke storing of er is iets anders mis gegaan. Heb je na 15 minuten geen bevestiging gehad en heeft het niet te maken met een van bovenstaande punten, neem dan gerust contact met ons op.

Zoals bij 1.1 aangegeven zijn wij voor de levering van uw bestelling afhankelijk van derde partijen. Het komt helaas wel eens voor dat de verzending een vertraging oploopt in het verzendproces. Denk hierbij aan een sorteerfout of bijvoorbeeld bij extreme drukte (feestdagen).

Ergens anders geleverd
Houdt hierbij altijd goed het track&trace nummer in de gaten. Mogelijk ligt het pakket wel bij een afhaalpunt of ligt deze bij de buren.
Mocht je de bestelling na deze 5 extra werkdagen nog niet hebben ontvangen neem dan even contact met ons op.

Notificatie
Uiteraard kan het gebeuren dat je de bezorger net misloopt (indien er sprake is van pakketpost). Mocht je niet aanwezig zijn geweest tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een notificatie. Dit kan d.m.v. een briefje in de brievenbus of door een melding op het track&trace nummer.

Brievenbuspakket
Veel van onze artikelen worden echter geleverd met een brievenbuspakket. In dit geval past het artikel door de brievenbus en hoef je niet thuis te zijn voor de bezorging.

Stuur een bericht
Mocht je een beschadigde of incomplete bestelling hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier.
Vergeet hierbij uiteraard niet je bestelnummer en artikel door te geven.
Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren.
Ons excuses voor het ongemak.... We zullen er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Uiteraard is dit mogelijk. Voor de levering naar het buitenland gelden echter wel andere verzendtarieven. Bij kopje 1.2 staan alle verzendkosten voor zowel Nederland als andere landen weergeven.

Onze betaalmogelijkheden zijn:

 • iDeal
 • Creditcard
 • Apple Pay
 • Klarna Achteraf Betalen
 • PayPal
 • Overboeking
 • SOFORT Banking
 • Bancontact
 • EPS
 • Giropay
 • KBC/CFC Payment Button
 • Belfius Direct Net
 • ING Home'Pay

30 dagen bedenktijd
Op alle bestelling bij SBVR Adapters zit een zichttermijn van 30 dagen. Dit betekend dat je 30 hebt om te bedenken of je het artikel wilt houden of wilt terug sturen. Na deze 30 dagen heb je vervolgens 14 dagen om het artikel daadwerkelijk retour te sturen. Dit betekend dat een retour uiterlijk binnen 44 dagen in het verzendtraject moet zitten. Na deze 30 + 14 dagen vervalt het zichttermijn en kan er bij een defect alleen nog een beroep gedaan worden op de garantie. Kijk voor meer informatie over garantie bij 2.3.

Uw artikel retour sturen doe je als volgt:

 • Download het Retourformulier;
 • Vul deze zo goed mogelijk in en print deze uit;
 • Volg de retour instructies op het formulier om het artikel retour te sturen.

Wij raden sterk aan om een tracking nummer te gebruiken bij het retour sturen van uw artikel. Zo kan u zelf in de gaten houden of deze netjes bij ons is aangekomen. In principe verwerken wij de retour zendingen binnen 1-5 werkdagen na ontvangst.

Na verwerking zal u op de hoogte gesteld worden van een eventuele terug storting of van het ruilen van uw artikel.

binnen 1-5 werkdagen
In bijna alle gevallen zal de retour binnen 1-5 werkdagen na ontvangst, met bijgesloten retourformulier, worden verwerkt.

Vanaf het moment dat je de bestelling hebt geretourneerd bij een service punt, kan het een week duren voordat wij je retour hebben ontvangen op onze ontvangst locatie. Na ontvangst wordt ieder geretourneerd artikel gecontroleerd, volgens de wet mag dit twee weken duren na ontvangst van het geretourneerde artikel. Mocht de retour aan de retoursvoorwaarden voldoen dan zullen wij de retour verwerken en zal uw geld worden terug gestort of een nieuw artikel worden opgestuurd. In het geval van een terugbetaling is de snelheid van de storting afhankelijk van je betaalmethode (bank, creditcard, etc.). In de meeste gevallen is dit echter binnen 1-3 werkdagen.

Garantietermijn
Op alle bestellingen bij SBVR adapters zit een garantietermijn van 1 jaar die ingaat op de dag van bestelling. Gaat je artikel binnen dit termijn kapot dan zijn wij uiteraard bereidt om hier naar te kijken.

Vul hiervoor het contactformulier in onderaan de pagina en geeft toelichting op de volgende punten:

 • Naam en bestelnummer;
 • Datum van bestelling;
 • Datum van defect raken artikel;
 • Beschrijving van het defect;
 • (mogelijke) oorzaak defect raken van artikel;
 • Datum van aanmaken klantvraag;
 • Verzendadres voor aanmaken retour label.

Het retour label
Zodra wij deze punten hebben ontvangen zullen wij je een retour label toesturen. Vervolgens kan je het artikel retour sturen naar ons kantoor waar wij deze zullen beoordelen. Aan de hand van bovenstaande toelichting en het artikel zelf zullen wij jou vervolgens een gepaste oplossing bieden. Net zoals bij het retourneren van uw artikel gelden er bij een garantiekwestie ook garantievoorwaarden. Kijk voor de garantievoorwaarden bij 2.5.

Zoals vermeld bij 2.1 is het mogelijk je artikel binnen het zichttermijn van 30 + 14 dagen retour te sturen of te ruilen. Uiteraard zijn hier wel voorwaarden bij van toepassing. SBVR Adapters hanteert naast zijn algemene voorwaarden vier belangrijke retourvoorwaarden:

 • Stuur de bestelling terug in een omdoos, zodat zowel het artikel als de verpakking goed beschermt is;
 • Stuur het artikel indien mogelijk met de originele verpakking terug;
 • Stuur de bestelling of het desbetreffende artikel compleet terug (artikel, verpakking en onderdelen);
 • Stuur het artikel schoon en in ongebruikte toestand terug (zonder gebruikssporen en schade).

Mocht de retour niet aan de voorwaarden voldoen dan heb je de kans dat deze niet wordt geaccepteerd en wordt deze op kosten van de klant teruggestuurd naar het verzendadres. De klant dient hiervoor een verzendlabel aan te maken en deze naar SBVR Adapters toe te sturen. Vervolgens zal het artikel met dit label terug verzonden worden naar de klant.

Voor het terug sturen van een artikel met betrekking tot een garantiekwestie worden er vergelijkbare voorwaarden gehanteerd als bij retourneren of ruilen van een artikel. SBVR Adapters hanteert naast zijn algemene voorwaarden vijf belangrijke garantievoorwaarden:

 • Stuur de bestelling terug in een omdoos, zodat zowel het artikel als de verpakking goed beschermt is;
 • Stuur het artikel - indien mogelijk - met de originele verpakking terug;
 • Stuur de bestelling of het desbetreffende artikel zo compleet mogelijk terug (artikel, verpakking en onderdelen);
 • Stuur het artikel schoon en met zo min mogelijk gebruikssporten terug;
 • Bij geval van toegebrachte schade aan het artikel vervalt de garantie.

Voldoet het artikel niet aan deze voorwaarden, dan kan deze op voorhand niet in behandeling worden genomen en zal het artikel terug gestuurd worden naar het verzendadres op kosten van de klant. De klant dient hiervoor een verzendlabel aan te maken en deze naar SBVR Adapters toe te sturen. Vervolgens zal het artikel daarmee terug verzonden worden.

Buiten de voorwaarden over hoe het artikel terug gestuurd moet worden geldt uiteraard dat een garantieclaim alleen kan worden voldaan als het defect veroorzaakt is door ondeugdelijk(e) fabricage, constructie of materiaal.

Mocht het teruggestuurde artikel niet voldoen aan de retour- of garantievoorwaarden, dan zullen we je hiervan op de hoogte brengen. Hierna krijg je de keuze om het artikel nogmaals te ontvangen of SBVR Adapters houdt het artikel zelf. Eventuele verzendkosten kunnen vervolgens bij de klant verhaald worden.

Voor het gebruik van de adapter is het altijd belangrijk dat je computer over de meest recente software en updates beschikt. Ervaring leert dat de meest recente computer software en updates soms beter werken met onze adapters.
Is je gehele apparaat up-to-date en doet de adapter het nog steeds niet? Neem dan gerust contact met ons op.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat de HDMI en/of VGA poorten op de adapter niet lijken te werken. Het niet werken van deze poorten heeft te maken met de te lage stroom doorlaat of het stroomverlies binnen het systeem (de laptop of computer, de adapter en het scherm).

Bij normaal gebruik worden de HDMI en VGA poorten gevoed vanuit de laptop of computer die aan de adapter is aangesloten. Deze laptop of computer geven een bepaald vermogen af wat genoeg moet zijn voor het externe scherm dat wordt aangesloten. Het kan echter voorkomen dat de stroom die de laptop of computer afgeeft te weinig is om de schermen te voeden. Deze zullen niet aangaan en de ingangen en de adapter lijkt hierdoor in eerste instantie niet te werken

Ook kan het voorkomen dat dit probleem zich in de loop van de tijd zich gaat voordoen. De HDMI en VGA poorten hebben eerst wel gewerkt maar nu niet meer. Dit probleem kan veroorzaakt worden door stroomverlies. Naarmate apparaten ouder worden is de kans groter dat er ergens in de aansluiting (de laptop of computer, de adapter of de kabels) stroomverlies optreed in de vorm van warmte. Dit verlies kan ervoor zorgen dat de stroom toevoer naar de schermen te weinig wordt en hierdoor uitgaan.

Gelukkig is dit in de meeste gevallen gemakkelijk op te lossen. Sluit als mogelijk een externe voeding aan op uw adapter om het stroom gebrek te compenseren. Meestal kan dit in de vorm van een laptop oplader.

Werkt dit nog steeds niet neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om een zo goed mogelijke oplossing te bieden.

Voor grotere bestellingen bieden wij uiteraard extra kortingen.
Bij ieder artikel staat al een standaard staffel weergeven maar om de zakelijk klant een klein voordeel te bieden hanteren wij een iets andere staffel. Deze is:

 • 10% bij een minimum afname van 3 stuks
 • 15% bij een minimum afname van 5 stuks

Voor bestellingen van boven de 10 stuks wordt er een op maat gemaakte korting gehanteerd.

Mocht je gebruik willen maken van de zakelijke kortingen neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier onder aan de pagina of bij zakelijk bestellen.

Ja dit is mogelijk! Zakelijke bestellingen met een grotere afname werken op offerte en factuur basis. Bij de eerste bestelling wordt meestal nog vooraf betaald, maar de bestellingen die hierna volgen zullen in de meeste gevallen een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum hebben.

Naast particuliere en zakelijke bestellingen is het ook mogelijk om de SBVR artikelen in te kopen voor in de retail. Om in de retail concurrerend te blijven zijn er aparte retail prijzen opgesteld. Bij interesse neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Heb je nog overige vragen?

Stel hier je vraag en we nemen z.s.m. contact met je op.  Contactinformatie

  Adres: Griekenlandweg 3, 2411 PZ Bodegraven

  Openingstijden klantenservice

  Maandag - Vrijdag - 9:00 tot 17:00
  Zaterdag - 9:00 tot 12:00
  Zondag - gesloten

  Populaire producten

  GRATIS VERZENDING VANAF €20,-

  Voor alle bestellingen binnen Nederland

  NIET GOED GELD TERUG

  Bij ons altijd 30 dagen bedenktijd

  Bestelling binnen 3 werkdagen verzonden